Авто

Японський автовиробник оновив свій культовий пікап

Share

Японський автовиробник презентував оновлений Nissan Frontier 2025, який з’явиться в продажу цього літа з оновленим дизайном, збільшеною буксирувальною здатністю та новими технологічними рішеннями в салоні. Початкова ціна — від 33 560 доларів. Версія з кузовом 1,83 м тепер представлена в ширшому асортименті.

Модель 2025 року легко впізнати за новим дизайном передньої частини, зокрема переробленим бампером та решіткою радіатора, а також новими елементами оздоблення задніх дверей у версіях PRO-X та PRO-4X. Додано нові 17-дюймові колеса та новий колір «Afterburn Orange».

В інтер’єрі з’явилися нові деталі оздоблення приладової панелі, рульова колонка з телескопічним регулюванням і стандартне зсувне заднє вікно. Переднє пасажирське сидіння отримало чотириступеневе електрорегулювання в більшій кількості комплектацій. Більшість моделей тепер оснащені 12,3-дюймовим мультимедійним екраном, замість максимальних 9 дюймів у попередніх версіях. Стандартно також доступні бездротові Apple CarPlay та Android Auto.

Для прихильників бездоріжжя найкращим вибором стане модель PRO-4X. Вона обладнана електронним блокуванням диференціала, позашляховою підвіскою Bilstein та шинами для бездоріжжя. Новинка 2025 року — поліпшена система камер кругового огляду з позашляховим режимом, який працює на швидкості до 20 км/год.

Для тих, хто віддає перевагу розкоші, пропонується модель SL з шкіряними сидіннями, підігрівом керма, бездротовою зарядкою для телефону та аудіосистемою Fender із 10 динаміками. Ця версія також оснащена додатковими помічниками водія, такими як система розпізнавання знаків і камери кругового огляду.

Двигун залишився незмінним — це 3,8-літровий V6 потужністю 310 к.с., у парі з 9-ступеневою автоматичною коробкою передач. Однак буксирувальна здатність зросла на 226 кг, досягнувши 3247 кг у всіх конфігураціях.

Ці зміни допоможуть Nissan Frontier залишатися конкурентним поряд із новими Ford Ranger 2024 та Toyota Tacoma 2024.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Nissan

Останні записи

На дорогах з’явився новий знак: що він означає

В Іспанії з'явився новий заборонний знак із зображенням автомобіля та крапок, який отримав позначення R-120.…

05.09.2024

Як підготувати автомобіль до осені: поради від експерта

Підготовку автомобіля до осіннього сезону варто розпочинати ще в серпні, коли автосервіси менш завантажені, що…

05.09.2024

Представлено оновлений Volvo XC90 (фото)

Volvo знову оновила свій кросовер XC90, змінивши його дизайн, інтер’єр і оснащення. В оновленій моделі…

04.09.2024

Volvo відмовляється від короткострокових амбіцій у галузі електромобілів

У середу шведський автовиробник Volvo Cars повідомив про коригування своєї стратегії щодо електромобілів. Компанія більше…

04.09.2024

Як може виглядати новий фургон Dacia (фото)

У модельному ряді Renault є чимало комерційних фургонів, проте у румунського суббренду компанії досі не…

04.09.2024

У електрокросовера Hyundai Ioniq 5 з’явилася позашляхова версія

Північноамериканський підрозділ Hyundai представив оновлену версію електромобіля Ioniq 5 для місцевого ринку. В цілому, автомобіль…

04.09.2024