Японський автовиробник оновив свій культовий пікап

Час читання: 2 хв.
0

Японський автовиробник презентував оновлений Nissan Frontier 2025, який з’явиться в продажу цього літа з оновленим дизайном, збільшеною буксирувальною здатністю та новими технологічними рішеннями в салоні. Початкова ціна — від 33 560 доларів. Версія з кузовом 1,83 м тепер представлена в ширшому асортименті.

Модель 2025 року легко впізнати за новим дизайном передньої частини, зокрема переробленим бампером та решіткою радіатора, а також новими елементами оздоблення задніх дверей у версіях PRO-X та PRO-4X. Додано нові 17-дюймові колеса та новий колір «Afterburn Orange».

Реклама

В інтер’єрі з’явилися нові деталі оздоблення приладової панелі, рульова колонка з телескопічним регулюванням і стандартне зсувне заднє вікно. Переднє пасажирське сидіння отримало чотириступеневе електрорегулювання в більшій кількості комплектацій. Більшість моделей тепер оснащені 12,3-дюймовим мультимедійним екраном, замість максимальних 9 дюймів у попередніх версіях. Стандартно також доступні бездротові Apple CarPlay та Android Auto.

Для прихильників бездоріжжя найкращим вибором стане модель PRO-4X. Вона обладнана електронним блокуванням диференціала, позашляховою підвіскою Bilstein та шинами для бездоріжжя. Новинка 2025 року — поліпшена система камер кругового огляду з позашляховим режимом, який працює на швидкості до 20 км/год.

Для тих, хто віддає перевагу розкоші, пропонується модель SL з шкіряними сидіннями, підігрівом керма, бездротовою зарядкою для телефону та аудіосистемою Fender із 10 динаміками. Ця версія також оснащена додатковими помічниками водія, такими як система розпізнавання знаків і камери кругового огляду.

Двигун залишився незмінним — це 3,8-літровий V6 потужністю 310 к.с., у парі з 9-ступеневою автоматичною коробкою передач. Однак буксирувальна здатність зросла на 226 кг, досягнувши 3247 кг у всіх конфігураціях.

Ці зміни допоможуть Nissan Frontier залишатися конкурентним поряд із новими Ford Ranger 2024 та Toyota Tacoma 2024.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!