Авто

Як може виглядати новий фургон Dacia (фото)

Share

У модельному ряді Renault є чимало комерційних фургонів, проте у румунського суббренду компанії досі не було жодної такої моделі. Останніми роками в Інтернеті з’являлося багато чуток про можливу появу подібного автомобіля. На хвилі цих чуток цифровий дизайнер Андрії Діла створив віртуальний концепт під назвою Dacia Vaner. За задумом дизайнера, цей середньорозмірний фургон, подібний до Renault Trafic, міг би стати частиною модельного ряду румунського виробника.

На рендерах автомобіль демонструє характерний дизайн Dacia, який уже був використаний у таких новинках компанії, як Duster третього покоління та концепт Bigster.

Фургон отримав квадратний кузов із чіткими лініями, світлодіодні фари у формі літери «Y», сучасний логотип Dacia та широкий обвіс із незабарвленого пластику, що охоплює нижні частини бамперів, колісні арки та пороги.

Dacia Vaner також оснащений великими дзеркалами заднього виду, зсувними бічними дверима та двома повністю відкидними задніми дверима з великими вікнами, що надають йому унікального вигляду.

Щодо технічної частини, дизайнер передбачив використання 4-циліндрових дизельних двигунів, які вже встановлюються на Renault Trafic. Потужність цих двигунів коливається від 110 до 170 кінських сил.

Ціну на такий автомобіль не було озвучено, але журналісти припускають, що вона могла б бути близькою до вартості Renault Trafic, який зараз у Європі коштує приблизно 26 тисяч євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Dacia

Останні записи

У електрокросовера Hyundai Ioniq 5 з’явилася позашляхова версія

Північноамериканський підрозділ Hyundai представив оновлену версію електромобіля Ioniq 5 для місцевого ринку. В цілому, автомобіль…

04.09.2024

Німеччина запроваджує нові субсидії на електромобілі

Коаліційний уряд Німеччини затвердив план податкових пільг для стимулювання використання електромобілів після того, як минулого…

04.09.2024

Півмільйона і більше: названі найресурсніші двигуни Hyundai та Kia

Півмільйона кілометрів — це величезна відстань. На таку дистанцію можна обігнути Землю по екватору майже…

04.09.2024

Які документи можна не показувати на блокпосту

З початку повномасштабного вторгнення Росії блокпости стали звичним явищем для українських водіїв. Поліція та військові…

04.09.2024

Розкрито несподівані деталі нового покоління Toyota Harrier

У 2020 році популярний кросовер Toyota Harrier перейшов у нове покоління, отримавши нову платформу, оновлений…

04.09.2024

Volvo EX90 представляє початок нової ери в електричних кросоверах

Volvo вступає в нову еру, офіційно презентуючи свій флагманський електричний кросовер EX90. Цей запуск є…

04.09.2024