Як може виглядати новий фургон Dacia (фото)

Час читання: < 1 хв.
0

У модельному ряді Renault є чимало комерційних фургонів, проте у румунського суббренду компанії досі не було жодної такої моделі. Останніми роками в Інтернеті з’являлося багато чуток про можливу появу подібного автомобіля. На хвилі цих чуток цифровий дизайнер Андрії Діла створив віртуальний концепт під назвою Dacia Vaner. За задумом дизайнера, цей середньорозмірний фургон, подібний до Renault Trafic, міг би стати частиною модельного ряду румунського виробника.

На рендерах автомобіль демонструє характерний дизайн Dacia, який уже був використаний у таких новинках компанії, як Duster третього покоління та концепт Bigster.

Фургон отримав квадратний кузов із чіткими лініями, світлодіодні фари у формі літери «Y», сучасний логотип Dacia та широкий обвіс із незабарвленого пластику, що охоплює нижні частини бамперів, колісні арки та пороги.

Реклама

Dacia Vaner також оснащений великими дзеркалами заднього виду, зсувними бічними дверима та двома повністю відкидними задніми дверима з великими вікнами, що надають йому унікального вигляду.

Щодо технічної частини, дизайнер передбачив використання 4-циліндрових дизельних двигунів, які вже встановлюються на Renault Trafic. Потужність цих двигунів коливається від 110 до 170 кінських сил.

Ціну на такий автомобіль не було озвучено, але журналісти припускають, що вона могла б бути близькою до вартості Renault Trafic, який зараз у Європі коштує приблизно 26 тисяч євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!