Оновлений Kia Sportage знову потрапив у кадри автомобільних папараці

Час читання: 2 хв.
0

Кросовер Sportage залишається одним із ключових факторів успіху для корейського бренду Kia, стабільно входячи до списку найпопулярніших компактних SUV. Наразі на ринку представлено його п’яте покоління, яке незабаром зазнає планового рестайлінгу. Нещодавно модернізований «паркетник» знову потрапив у об’єктиви автомобільних папараці.

Світлини оновленого Sportage опублікував паблік Wilco Blok. Судячи з номерних знаків тестового автомобіля, покритого щільним камуфляжем, його випробовують на дорогах Німеччини.

Цього разу камуфляж не приховує радіаторну решітку, яка виглядає значно ширшою порівняно з поточною моделлю, а також вертикальні блоки фар, у які, ймовірно, будуть інтегровані світлодіодні Г-подібні лінії денних ходових вогнів.

Реклама

Інші зміни в дизайні екстер’єру включають оновлення бамперів, дверних молдингів, колісних дисків та графіки задніх ліхтарів.

Суттєвих технічних змін у новому Sportage не очікується. Актуальна лінійка двигунів включає бензинові атмосферні та турбовані мотори, а також кілька дизельних агрегатів. Крім того, кросовер пропонується у гібридних версіях, які можуть отримати нові налаштування.

Вибір трансмісій залишиться незмінним: 7-ступінчастий робот, а також 6- та 8-ступінчасті автоматичні коробки передач. Повнопривідна версія залишиться доступною, як і варіант із переднім приводом.

Презентація рестайлінгового Kia Sportage запланована на перші місяці 2025 року, і одразу після офіційного дебюту автомобіль надійде у продаж.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!