На тестах помітили новий електричний Range Rover Velar

Час читання: < 1 хв.
0
На тестах помітили новий електричний Range Rover Velar

Компанія Jaguar Land Rover (JLR) почала тестування нового електричного позашляховика, який планується включити до сімейства Range Rover. Фотографи-шпигуни зафіксували прототип, який, ймовірно, стане наступником нинішнього Range Rover Velar. Модель, яка дебютувала у 2018 році, незабаром буде замінена на більш сучасну та екологічну версію.

Помічений прототип має нижчий і обтічніший силует порівняно з традиційними моделями Range Rover і Range Rover Sport, що свідчить про його можливу приналежність до класу Velar. Згідно з фотографом, новий прототип виглядає довшим за поточну версію, що може вказувати на можливість встановлення третього ряду сидінь.

Реклама

Новий електричний Range Rover Velar буде побудований на платформі EMA (Electrified Modular Architecture), призначеній для компактних позашляховиків. Ця платформа також ляже в основу наступних поколінь Range Rover Evoque та Discovery Sport.

Очікується, що новий електричний Velar буде представлений у 2025 році і стане доступним як модель 2026 року. Автолюбителі можуть очікувати покращені аеродинамічні характеристики та сучасний дизайн, зберігаючи при цьому впізнаваний стиль Range Rover.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!