Nissan частково розсекретив новий Patrol

Час читання: 2 хв.
0
Nissan частково розсекретив новий Patrol

Nissan представив тизер нової радіаторної решітки для свого позашляховика Patrol, який у США відомий під назвою Armada. Обидва ці моделі дебютують 3 вересня, а поки що японський виробник поділився зображенням, на якому видно нову решітку радіатора і червоно-чорний логотип Nissan. У фокусі знімка також є старий Patrol другого покоління, який був представлений 65 років тому.

На фотографії чітко видні великі чорні решітки радіатора, що контрастують з попередньою версією, продемонстрованою близькосхідним підрозділом Nissan на початку серпня. Це нове рішення в дизайні підкреслює оновлення у зовнішньому вигляді автомобіля.

Реклама

Новий Patrol буде менш розкішним варіантом Infiniti QX80 і зовні відрізнятиметься від преміум-аналога завдяки оригінальним елементам дизайну. Інтер’єр нового Patrol також буде подібним до QX80: очікується наявність двох 14,3-дюймових екранів і дев’ятидюймової панелі управління на центральному тунелі.

Що стосується силового агрегату, то, ймовірно, новий Patrol отримає V6 з подвійним турбонаддувом замість нинішнього V8. Цей більш компактний двигун на QX80 розвиває 457 кінських сил і 698 Нм крутного моменту, працюючи у парі з дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач.

На завершення, Nissan також нагадав про історію Patrol у США, зазначивши, що позашляховик прибув на північноамериканський ринок у 1962 році як перша модель марки Nissan у США. Він був оснащений рамною конструкцією, ресорною підвіскою, чотирилітровим рядним шестициліндровим двигуном і триступінчастою механічною коробкою передач. Patrol зник з ринку США у 1969 році і повернувся лише у 2016 році під назвою Armada.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!