Пікап-пародія на Cybertruck виставлено на продаж

Час читання: < 1 хв.
0
Пікап-пародія на Cybertruck виставлено на продаж

Пікап Tesla Cybertruck, який з’явився на ринку наприкінці минулого року, швидко став одним з найжаданіших автомобілів у світі. Попит на цей електричний пікап підняв його ціну до небес, а перекупники почали завищувати вартість до астрономічних сум.

Однак для тих, хто мріє про Cybertruck, але не має на нього грошей, з’явився цікавий альтернативний варіант.

Реклама

У штаті Джорджія (США) виставили на продаж унікальний автомобіль під назвою Tesla Cybertruck 1998. Це назва виглядає досить дивно, адже у кінці 90-х років Tesla ще не існувала.

В оголошенні зазначено, що автомобіль проїхав 225 тисяч миль (362 тисячі кілометрів) і, на відміну від справжнього Cybertruck, не є електричним.

Цей незвичайний варіант Cybertruck є переобладнаним японським рамним пікапом Mitsubishi L200, який зазнав кількох модернізацій, щоб зовні нагадувати американський електромобіль. Однак справжній Cybertruck видно лише з боку, завдяки трикутним вставкам спереду і ззаду.

Під капотом цього автомобіля, на відміну від електричної версії, встановлено 2,4-літровий двигун внутрішнього згоряння потужністю 147 кінських сил, що працює в парі з 5-ступінчастою механічною коробкою передач і системою заднього приводу.

Цей “бюджетний” Cybertruck продається всього за 5 тисяч 800 доларів, що більш ніж у 10 разів дешевше, ніж базова версія справжнього електричного пікапа Tesla.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!