Авто

Toyota виводить бюджетний кросовер на новий ринок (фото)

Share

Після презентації нового купеподібного кросовера Toyota Taisor в Індії японський автовиробник розпочав продаж цієї ж моделі під іншою назвою на іншому ринку. У Південній Африці тепер доступний кросовер Toyota Starlet Cross, який незабаром вийде й на інші ринки, що розвиваються. Цей автомобіль став несподіванкою для шанувальників марки Toyota, адже виявився одним із найдоступніших крос-купе в світі.

Toyota Starlet Cross базується на позашляховику Suzuki Fronx, який раніше імпортували до Росії через паралельний імпорт. На ринках Південної Африки цей автомобіль позиціонується як найдешевший кросовер Toyota, що поступається в ціні навіть таким моделям, як Urban Cruiser і Corolla Cross.

Розміри Starlet Cross складають: довжина — 3995 мм, ширина — 1550 мм, висота — 1765 мм. У південноафриканській версії автомобіль оснащується 1,5-літровим атмосферним бензиновим двигуном потужністю 105 кінських сил, який працює в парі з 5-ступінчастою механічною коробкою передач або 4-діапазонним автоматом. Привід — тільки на передні колеса.

Для порівняння, в Індії ця модель доступна також у версіях з 1,0-літровим турбомотором на 100 к.с. та 1,2-літровим атмосферним двигуном на 90 к.с. Вибір трансмісій варіюється між 5-ступінчастою механікою та 6-діапазонним автоматом.

До оснащення бюджетного крос-купе входять: інформаційно-розважальна система з екраном на 7 або 9 дюймів, USB-порти, бездротовий зарядний пристрій для мобільних телефонів, до 6 подушок безпеки (у базовій версії — 2), кондиціонер, світлодіодні денні ходові вогні та інші опції.

Ціни на Toyota Starlet Cross у Південній Африці стартують від 359 300 південноафриканських рендів, що еквівалентно приблизно 800 тисячам гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Toyota

Останні записи

Toyota та BMW об’єдналися для розвитку водневих технологій

Toyota і BMW готуються розширити своє партнерство в галузі розробки автомобілів на водневих паливних елементах,…

27.08.2024

Skoda показала кермо нового кросовера Elroq

Skoda продовжує розкривати деталі свого нового електричного кросовера Elroq, який стане молодшим братом популярного Enyaq.…

27.08.2024

Україна обмежує рух позашляховиків: які моделі автомобілів підлягають забороні

Найближчим часом в Україні можуть бути встановлені зони, куди буде заборонено в’їзд на позашляховиках та…

27.08.2024

Оголошені комплектації та ціни Hyundai Sonata 2025

Hyundai повністю оновила дизайн седана Sonata, і в результаті модельний ряд 2025 року отримав підвищення…

27.08.2024

Ford Bronco Sport додали нову версію: вона створена спеціально для бездоріжжя

Для Ford Bronco Sport розробили спеціальну версію Sasquatch, яка орієнтована на підвищені позашляхові можливості, подібно…

27.08.2024

В Україні показали новий концепт надсучасної БМП

Інформації про можливого новачка досить мало. Розробник обмежився лише 12 словами в одному реченні, і…

26.08.2024