Toyota виводить бюджетний кросовер на новий ринок (фото)

Час читання: 2 хв.
0
Toyota виводить бюджетний кросовер на новий ринок

Після презентації нового купеподібного кросовера Toyota Taisor в Індії японський автовиробник розпочав продаж цієї ж моделі під іншою назвою на іншому ринку. У Південній Африці тепер доступний кросовер Toyota Starlet Cross, який незабаром вийде й на інші ринки, що розвиваються. Цей автомобіль став несподіванкою для шанувальників марки Toyota, адже виявився одним із найдоступніших крос-купе в світі.

Toyota Starlet Cross базується на позашляховику Suzuki Fronx, який раніше імпортували до Росії через паралельний імпорт. На ринках Південної Африки цей автомобіль позиціонується як найдешевший кросовер Toyota, що поступається в ціні навіть таким моделям, як Urban Cruiser і Corolla Cross.

Реклама

Розміри Starlet Cross складають: довжина — 3995 мм, ширина — 1550 мм, висота — 1765 мм. У південноафриканській версії автомобіль оснащується 1,5-літровим атмосферним бензиновим двигуном потужністю 105 кінських сил, який працює в парі з 5-ступінчастою механічною коробкою передач або 4-діапазонним автоматом. Привід — тільки на передні колеса.

Для порівняння, в Індії ця модель доступна також у версіях з 1,0-літровим турбомотором на 100 к.с. та 1,2-літровим атмосферним двигуном на 90 к.с. Вибір трансмісій варіюється між 5-ступінчастою механікою та 6-діапазонним автоматом.

До оснащення бюджетного крос-купе входять: інформаційно-розважальна система з екраном на 7 або 9 дюймів, USB-порти, бездротовий зарядний пристрій для мобільних телефонів, до 6 подушок безпеки (у базовій версії — 2), кондиціонер, світлодіодні денні ходові вогні та інші опції.

Ціни на Toyota Starlet Cross у Південній Африці стартують від 359 300 південноафриканських рендів, що еквівалентно приблизно 800 тисячам гривень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!