Новий ультрабюджетний кросовер Kia помічений під час тестів

Час читання: 2 хв.
0
Новий ультрабюджетний кросовер Kia помічений під час тестів

Kia готує до випуску новий мікрокросовер, який має стати найдоступнішою моделлю серед SUV цієї марки. Тестування цього автомобіля розпочалося ще минулого року і активно триває. Нещодавно прототип цього безіменного всешляховика корейського бренду був помічений на дорогах Індії.

Шпигунські знімки показують, що новинка Kia матиме вертикальну посадку з підвищеним кліренсом. Вона отримає вертикально розташовані світлодіодні фари і задні ліхтарі, рейлінги на даху, а також великі вікна з характерними зламами.

Реклама

За фотографіями інтер’єру можна зробити висновок, що всередині автомобіля буде двоспицеве кермо і широкий дисплей, який об’єднує цифрову панель приладів і мультимедійну систему.

Існують припущення, що модель може отримати назву Clavis або Syros, оскільки ці імена були запатентовані Kia в Індії як потенційні для нової моделі.

Хоча технічні характеристики автомобіля поки що не розкриваються, існує ймовірність, що він буде доступний з бензиновими та електрифікованими силовими агрегатами.

Офіційна прем’єра нового ультрабюджетного кросовера Kia очікується наприкінці 2024 року, а міжнародні продажі розпочнуться на початку 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!