Volkswagen розпочав прийом замовлень на оновлені фургони Crafter

Час читання: < 1 хв.
0
Volkswagen розпочав прийом замовлень на оновлені фургони Crafter

Volkswagen Crafter, один із найбільш популярних комерційних автомобілів, зазнав оновлень і вже доступний для замовлення. Основні зміни торкнулися інтер’єру, роблячи Crafter ще більш сучасним та комфортним для водіїв.

Усередині автомобіля тепер встановлений новітній інформаційно-розважальний екран розміром 10,3 або 12,9 дюйма, що суттєво покращує користування системою. Крім того, важіль перемикання автоматичної трансмісії перемістили на кермо, що звільнило місце для зручного тримача напоїв на центральній консолі. Для шанувальників класики збереглася версія з шестиступінчастою механічною коробкою передач, яка залишилася на своєму звичному місці.

Оновлений Volkswagen Crafter доступний за стартовою ціною від 37 350 євро для базової моделі фургона. Версія з шасі-кабіною коштує від 38 000 євро, а пікап обійдеться мінімум у 40 810 євро. Усі ціни вказані без ПДВ і стосуються моделей з дизельними двигунами потужністю 140 або 177 к.с. Електричний e-Crafter поки не пропонується, але може з’явитися в майбутньому.

Оновлений Crafter забезпечує водіям ще більше комфорту та зручності, роблячи щоденні поїздки та роботу приємнішими та легшими.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!