Найбільший кросовер Smart перевірили на бездоріжжі (фото)

Час читання: 2 хв.
0
Найбільший кросовер Smart перевірили на бездоріжжі (фото)

Марка Smart представила офіційні фотографії серійної версії кросовера #5. На знімках, де електромобіль поки що зображений у камуфляжі, видно його в умовах бездоріжжя. Компанія планує позиціонувати новинку як найбільш прохідну модель у своїй лінійці. Хоча офіційна прем’єра Smart #5 ще не відбулася, в середині червня кросовер частково розкрили неофіційно.

Про позашляховий характер майбутньої новинки Smart заявив через концепт, презентований у квітні. Тоді електромобіль був оснащений посиленими бамперами, додатковим освітленням і оффроуд-шинами. Судячи з нових зображень, для серійної версії #5 збережуть цей брутальний імідж.

З габаритами 4705х1920х1705 мм і колісною базою 2,9 метра, Smart #5 стане найбільшою моделлю в історії марки. Його розміри можна порівняти з BMW iX3. Кросовер буде доступний у чотирьох варіантах силових установок, потужність яких коливатиметься від 340 до 646 к.с., а 100-кіловат-годинна батарея забезпечить запас ходу до 550 кілометрів.

Офіційна прем’єра Smart #5 запланована на 28 серпня і відбудеться в Австралії. Це пов’язано з планами бренду зробити Smart #5 глобальною моделлю, яку продаватимуть в Австралії, Європі та Китаї.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!