Названо автомобіль, який може проїхати без серйозного ремонту 1,6 млн км

Час читання: < 1 хв.
0
Названо автомобіль, який може проїхати без серйозного ремонту 1,6 млн км

Власник Nissan Frontier 2007 року Брайан Мерфі встановив вражаючий рекорд, проїхавши понад 1,6 мільйона кілометрів на своєму пікапі.

У світі, де автомобілі часто змінюються кожні кілька років, історія Брайана Мерфі і його Nissan Frontier звучить як справжня казка. Під керуванням Мерфі його пікап пройшов понад 1,6 мільйона кілометрів без серйозних поломок.

Реклама

Все почалося, коли Брайан, втомившись від офісної роботи, вирішив зайнятися незалежною доставкою. Це рішення дозволило його автомобілю набрати таку значну кількість кілометрів. Під капотом цього пікапа знаходиться 2,5-літровий 4-циліндровий двигун QR25DE, який використовувався не лише в Frontier, але й в інших моделях Nissan, таких як Altima, Sentra і X-Trail.

Протягом 13 років експлуатації пікапа, звісно, деякі деталі потребували заміни. Брайан зізнався, що йому довелося змінити кілька компонентів, але двигун і трансмісія залишилися оригінальними.

Який же секрет довговічності цього пікапа? Брайан пояснює, що дбає про свій автомобіль, акуратно їздить і самостійно змінює моторне масло кожні 16 тисяч кілометрів. Він регулярно проводить технічне обслуговування, не допускаючи, щоб дрібні неполадки переросли у серйозні проблеми. Такий комплексний підхід став запорукою успіху та довготривалої надійності його Nissan Frontier.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!