Mercedes-Benz готується до прем’єри розкішного Maybach SL

Час читання: 2 хв.
0
Mercedes-Benz готується до прем'єри розкішного Maybach SL

Стало відомо, що німецький автовиробник Mercedes-Benz планує провести три презентації нових моделей під час Monterey Car Week в Пеббл-Біч.

Як повідомляє Carscoops, під час цього заходу будуть представлені такі моделі: купе Mercedes-Maybach SL, розкішний Mercedes-Maybach S 680 Nordic Glow Edition, а також обмежена серія гоночного автомобіля Mercedes-AMG GT3.

Реклама

Найбільший інтерес серед автофанатів викликає новий SL, який буде представлено 18 серпня. Концепт цього автомобіля був показаний два роки тому, але технічні характеристики серійної версії досі не розкриті. Проте, шпигунські фотографії тестового прототипу вже з’явилися.

Судячи з камуфляжу, новий Maybach SL отримає деякі відмінності від початкової концепції, зокрема змінену решітку радіатора, новий бампер та подвійний вихлоп. Крім того, прототип мав м’який дах.

Фотографій інтер’єру поки немає, але очікується, що він буде унікальним для SL і відрізнятиметься від інших моделей. У салоні, ймовірно, буде встановлено 12,3-дюймову цифрову панель приладів та 11,9-дюймову інформаційно-розважальну систему.

Експерти припускають, що нова модель буде оснащена 4,0-літровим твін-турбо V8, який розвиває 585 к.с. і 799 Нм крутного моменту, аналогічно до моделі SL 63. Більше інформації про новий Mercedes-Maybach SL стане доступно після його офіційного дебюту.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!