Представлено Volkswagen Transporter 2025: збільшений розмір, дизельні двигуни та інтер’єр від Ford

Час читання: 2 хв.
0
Представлено Volkswagen Transporter 2025: збільшений розмір, дизельні двигуни та інтер'єр від Ford

Volkswagen нарешті представив довгоочікувану новинку – оновлений Volkswagen Transporter 2025. Після численних тизерів та загадкових фотографій тепер ми можемо побачити автомобіль у всій красі. Новий Transporter – результат співпраці з Ford, але це не просто перейменований Transit Custom.

Volkswagen суттєво попрацював над зовнішністю Transporter. Він отримав власні передні двері, іншу задню частину та повністю нову передню з фірмовою оптикою. Всередині відмінностей від Ford менше, але вони є: інше оздоблення дисплеїв та кермо. Базова комплектація має 12-дюймову цифрову панель приладів і 13-дюймовий екран мультимедіа.

Лінійка двигунів вражає різноманітністю. Будуть доступні дизельні версії потужністю 110, 150 і 170 к.с., причому дві останні можна замовити з повним приводом. Також з’явиться 232-сильна гібридна версія e-Hybrid. Але головна новина – це електричні версії потужністю 136, 218 і 286 к.с. Пізніше очікується більш доступна електроверсія з меншою потужністю та батареєю.

Новий Transporter став помітно більшим за попередника. Його довжина становить 5,05 м (+14,6 см), а колісна база – 3,1 м (+10 см). Подовжена версія сягає 5,45 м завдовжки. Автомобіль також став ширшим на 12 см. Об’єм вантажного відсіку варіюється від 5,8 до 9 кубометрів. Transporter буде доступний у різних конфігураціях: вантажний фургон, пасажирський Kombi та люксовий Caravelle. Також з’явиться «пригодницька» версія PanAmericana з пластиковими накладками на колісних арках.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!