З’явилися зображення Toyota Land Cruiser 250 у найпростішій версії

Час читання: 2 хв.
0
З'явилися зображення Toyota Land Cruiser 250 у найпростішій версії

Toyota Land Cruiser 250 можна охарактеризувати як позашляховик з двома обличчями. З одного боку, це розкішний і бажаний автомобіль, з іншого — машина з утилітарним минулим. На більшості ринків базова комплектація «250-го» схожа на топові версії, але є одне місце, де ця модель продається практично в «голому» вигляді.

Мова йде про Toyota Gibraltar Stockholdings, яка постачає автомобілі для таких організацій, як Червоний Хрест і ООН. Для них Toyota виготовляє бюджетні версії Land Cruiser, які потім адаптуються відповідно до потреб клієнтів.

Як видно з фотографій, у «бюджетної» версії LC 250, яка поки не має власної назви, відсутні шкіряні сидіння, електропривод крісел та круїз-контроль. Кермо виконано з поліуретану, бампери, дзеркала та дверні ручки нефарбовані, а колеса зменшені до мінімуму.

Попри це, в салоні зберігається невеликий мультимедійний екран, USB-порти і вентиляційні отвори для задніх пасажирів.

Бюджетна версія Land Cruiser 250 постачається тільки з одним двигуном — 2,8-літровим турбодизелем, знайомим за моделями Hilux та Fortuner. Він видає 201 кінську силу та 500 Нм крутного моменту, працюючи в парі з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою постійного повного приводу.

Вартість цієї базової версії Land Cruiser 250 не розголошується, оскільки вона доступна лише для гуманітарних організацій і не продається приватним особам.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!