Розкрито один важливий нюанс про новий позашляховик Toyota

Час читання: < 1 хв.
0
Розкрито один важливий нюанс про новий позашляховик Toyota

Найближчою новинкою від Toyota у сегменті SUV стане новий позашляховик, який поповнить сімейство Land Cruiser. Очікується, що цей автомобіль стане бюджетною альтернативою великим моделям Land Cruiser і з’явиться на ринку наприкінці цього або на початку наступного року.

Недавній інсайдерський звіт з Японії від порталу BestCar розкрив важливу деталь про ціну цієї моделі. Як стверджують журналісти, вартість LandCruiser FJ (імовірна назва моделі) буде нижчою, ніж ціна Toyota Fortuner на міжнародних ринках.

Реклама

Якщо порівняти ціни, то новий LandCruiser FJ може коштувати приблизно вдвічі менше, ніж найпростішу версію Land Cruiser 300. Якщо ці прогнози справдяться, то ціна міні-версії Land Cruiser становитиме близько 1,5 мільйона гривень.

Раніше було повідомлено, що LandCruiser FJ буде побудований на бюджетній платформі IMV0. Автомобіль матиме довжину приблизно 4,5 метра і ширину 1,8 метра.

Модель отримає міцне шасі з сходовою рамою і повний привід, а також високу кліренс і адаптовані кути в’їзду та з’їзду для їзди по бездоріжжю.

Під капотом новинки планується встановити 2,5-літровий бензиновий гібридний двигун, який зараз використовується в Toyota RAV4 PHEV.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!