Новий позашляховик Honda Passport показали на перших зображеннях

Час читання: < 1 хв.
0
Новий позашляховик Honda Passport показали на перших зображеннях

У середині липня Honda розпочала промо-кампанію для нового покоління свого позашляховика Passport. Анонс включав тизерне зображення, яке показувало основні деталі передньої частини автомобіля, але кузов був затемнений. Дизайнери з порталу «SRK Designs» зацікавилися цим зображенням і, використовуючи Photoshop, показали, як може виглядати новий Passport.

Автомобіль було продемонстровано як у звичайній версії, так і у варіанті TrailSport, але різниця між ними виявилася мінімальною.

Реклама

Судячи з рендерів, новий японський позашляховик отримає набагато брутальнішу передню частину кузова порівняно з попередньою версією.

Автомобіль буде оснащений переробленими решітками радіатора з великими прорізами у вигляді шестикутників, під якими розміститься великий напис «PASSPORT».

Денні ходові вогні матимуть С-подібний малюнок, а у версії TrailSport відповідна графіка помаранчевого кольору з’явиться всередині однієї з секцій решітки.

Ще однією відмінністю нового Passport стане рельєфна форма капота, а також значно перероблений передній бампер.

Поки що немає жодних подробиць про технічні характеристики автомобіля. Поточне покоління Passport продається на північноамериканському ринку з 3,5-літровим бензиновим атмосферним двигуном, з’єднаним з 9-швидкісною автоматичною трансмісією.

Презентація нового покоління Honda Passport відбудеться в найближчі кілька місяців.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!