Новий Honda Element представлений на перших зображеннях

Час читання: 2 хв.
0
Новий Honda Element представлений на перших зображеннях

Honda представила концепт-кар Element у 2001 році, а вже через рік випустила серійний варіант. Цей химерний кросовер залишався на конвеєрі до 2011 року, після чого був знятий з виробництва без прямого наступника.

Нещодавно з’явилися чутки про можливе повернення Element до модельної лінійки Honda. Натяком на це стали кілька патентних зображень, що з’явилися в мережі з офіційної бази USPTO. Взявши ці зображення за основу, дизайнери порталу CarsCoops створили рендери відродженого Element.

Автори рендерів упевнені, що йдеться саме про цю модель, оскільки автомобіль на кресленнях має вражаючу схожість з оригінальним кросовером.

У нього задні двері, що відкриваються у зворотний бік, капот у вигляді розкладачки та “ширяючий” дах, що віддають данину поваги класичній квадратній формі Element.

Згідно з патентною документацією, задній навіс допомагатиме перетворювати цей автомобіль на компактний кемпер з низьким рівнем підлоги. Крім того, офіційні креслення показують пікап-варіант з однорядним компонуванням.

Honda поки що не коментує чутки про можливе відродження Element, але якщо проект отримає «зелене світло», новий автомобіль з’явиться не раніше, ніж через кілька років.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!