Представлений Cadillac Escalade 2025 з 55-дюймовим екраном (фото)

Час читання: 2 хв.
0
Представлений Cadillac Escalade 2025 з 55-дюймовим екраном (фото)

Cadillac, відомий виробник автомобілів класу люкс, представив бензиновий Cadillac Escalade 2025 модельного року, який зазнав кількох важливих оновлень, включаючи новий дизайн та великий сенсорний екран.

Зовнішній вигляд бензинового Escalade тепер схожий на електричний Cadillac Escalade IQ завдяки запозиченню елементів освітлення у моделі IQ та інших електромобілів, таких як Celestiq і Lyriq. Зокрема, вертикальні фари зі світлодіодними акцентами прикрашають кути бампера, новий підсвічений шильдик Cadillac розташований на капоті, а на моделях V-Series і вище підсвічується окантування решітки радіатора.

Нові 24-дюймові диски вперше доступні на бензиновому Escalade, хоча 22-дюймові залишаються стандартною комплектацією. Покупці також можуть обирати серед нових варіантів дисків та кольорів, таких як Aegean Stone green, Deep Sea Metallic blue або Latte Metallic light bronze.

Встановлено нові двері з електроприводом. У салоні Escalade 2025 року з’явився величезний дисплей, що складається з двох частин, загальною діагоналлю 55 дюймів, який тягнеться від однієї стійки до іншої. Водій отримує 35-дюймовий дисплей, а передній пасажир – 20-дюймовий сенсорний екран із можливістю потокової передачі відео. Бездротові Apple CarPlay та Android Auto входять до стандартної комплектації, а пасажири у другому ряду можуть користуватися 12,6-дюймовими сенсорними екранами з опціональним пакетом Executive Second Row.

Під капотом у Escalade 2025 року встановлено 6,2-літровий двигун V-8, що видає 420 кінських сил і 623 Нм крутного моменту, який працює у парі з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. У моделі Escalade-V використовується 6,2-літровий двигун V-8 з наддувом, що видає 682 кінські сили і 925 Нм крутного моменту.

Продажі Cadillac Escalade і Escalade-V 2025 року розпочнуться наприкінці цього року, проте ціни поки що не оголошені.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!