Експерти розповіли, яка Toyota Camry найдешевша в обслуговуванні

Час читання: < 1 хв.
0
Експерти розповіли, яка Toyota Camry найдешевша в обслуговуванні

Портал HotCars проаналізував дані про витрати на обслуговування Toyota Camry різних поколінь та визначив, яка версія потребує найменших вкладень.

Як повідомляє джерело, Camry в США є одним з найпопулярніших авто, займаючи восьму сходинку в рейтингу продажів. Ця популярність пояснюється не лише надійністю, але й зручністю сервісного обслуговування: автомобіль можна відремонтувати практично скрізь без значних витрат.

Згідно з інформацією порталу, найменші витрати на технічне обслуговування має Camry 2016 року: всього 365 доларів на рік. Однак, деякі власники можуть зіткнутися з несправностями, що можуть виявитися дорогими у ремонті, такими як проблеми з автоматичною коробкою передач, котушкою запалювання, зниженням тиску та підвищеною витратою олії, а також проблемами з підвіскою, через що можуть виникати шуми під час руху по нерівностях.

Протягом десяти років на обслуговування та ремонт Toyota Camry можна витратити до 4203 доларів, що майже на 2900 доларів менше, ніж у середньому по галузі. Імовірність того, що седану знадобиться капітальний ремонт, становить близько 12%, що на 9,61% нижче середньої ймовірності серед аналогічних автомобілів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!