Небезпека на дорогах: у бразильських Renault Duster виявлено дефект

Час читання: < 1 хв.
0
Небезпека на дорогах: у бразильських Renault Duster виявлено дефект

Попереднє покоління кросовера Renault Duster було дуже популярним на російському ринку. Незважаючи на те, що в більшості країн ці автомобілі вже недоступні, у Бразилії друга генерація Duster все ще залишається у продажу.

Нещодавно виявили небезпечну проблему, яка безпосередньо впливає на безпеку водія та пасажирів. За інформацією порталу Autossegredos, бразильський офіс Renault провів детальне розслідування поломок підвіски кросоверів Duster і виявив виробничий дефект. Через цей дефект передня вісь амортизатора може покритися тріщинами та зламатися під час важких умов експлуатації, що призведе до пошкодження мосту і втрати початкових характеристик керованості.

У крайніх випадках дефект може призвести до аварії з серйозними наслідками для здоров’я учасників дорожнього руху.

Головний офіс Renault вже випустив бюлетень відкликання, в якому зазначено, що проблема стосується автомобілів, зібраних у період з 6 березня 2023 по 14 квітня 2023 року.

Усі автомобілі, які потрапили під сервісну кампанію, будуть відправлені на ремонт, під час якого замінять дефектні деталі підвіски. У Renault обіцяють, що заміна бракованих амортизаторів займатиме від 20 хвилин до 3 годин 20 хвилин.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!