Нове покоління Kia Seltos: огляд оновлень та змін у популярному кросовері

Час читання: < 1 хв.
0
Нове покоління Kia Seltos: огляд оновлень та змін у популярному кросовері

Корейське видання «ETNews» розповсюдило перші подробиці про нове покоління компактного кросовера Kia Seltos, яке зазнає суттєвих технічних змін. За інсайдерською інформацією, новий «Селтос» отримає гібридну трансмісію поряд зі стандартним бензиновим двигуном.

Проект, відомий як SP3, знаходиться на фінальній стадії розробки і за планами повинен бути готовий до серпня 2025 року, з масовим виробництвом, що планується на початок осені. Передбачається, що автомобіль отримає оновлений екстер’єр, відповідно до нового фірмового стилю Kia.

Реклама

Щодо гібридного силового агрегату, конкретні деталі поки не розголошені. Проте не виключено, що новий Seltos може отримати гібридну систему, аналогічну до тієї, що використовується в кросовері Hyundai Kona. Ця система включає 1,6-літровий бензиновий двигун і електромотор, загальна потужність яких становить 141 кінську силу.

Окрім цього, розробляється спеціальна система повного приводу для наступного покоління Seltos, що має підвищити привабливість моделі на європейських ринках.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!