Що готує новий Mitsubishi Pajero: з’явилися перші подробиці

Час читання: < 1 хв.
0
Що готує новий Mitsubishi Pajero: з'явилися перші подробиці

Mitsubishi в даний момент розробляє зовсім новий позашляховик Pajero, запланований до випуску у 2027 році. Портал Carscoops зібрав всі доступні наразі деталі про цю майбутню модель, а також опублікував рендери, які показують, як може виглядати новий Pajero.

Екстер’єр позашляховика буде нагадувати Outlander, але з урахуванням його великих розмірів. У Pajero буде просторий третій ряд сидінь та великий багажник. Внутрішнє оснащення значно сучасніше: воно включатиме бездротову зарядку для смартфона, голосовий помічник з ШІ, можливість оновлення повітрям та повний набір активних систем допомоги водієві.

Реклама

Mitsubishi Pajero 2027 буде базуватися на оновленій платформі CMF-C/D і отримає модернізовану версію гібридної трансмісії об’ємом 2,4 літри, яку взято з Outlander. Очікується, що потужність зросте до 380 к.с.

Ключовою особливістю силової установки стане наявність чотирьох двигунів: звичайного внутрішнього згоряння, одного електромотора спереду та двох електроагрегатів ззаду. Використання електромоторів у силовій установці значно покращить позашляхові властивості автомобіля, а також надасть можливість управління вектором тяги та включення електронних блокувань переднього та заднього диференціалів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!