Renault Captur отримує м’який гібрид та механічну коробку передач

Час читання: < 1 хв.
0
Renault Captur отримує м'який гібрид та механічну коробку передач

Renault оновив свій популярний кросовер Captur, випускаючи нову модель з м’яким гібридом і механічною коробкою передач. Новинка, під назвою Mild-Hybrid 140, оснащена 140-сильним чотирициліндровим двигуном та шестиступінчастою механічною коробкою передач.

До цього покупці могли обирати лише між двома версіями з двигунами TCe 90 і TCe 100 Bi-Fuel (LPG). Тепер же вони мають можливість вибрати новий варіант з м’яким гібридом, що дозволяє зменшити витрати пального і викиди CO2 завдяки електричній підтримці.

Renault Captur Mild-Hybrid 140 доступний в комплектації Techno за ціною 32 690 євро. Це робить його одним з найбільш доступних варіантів з м’яким гібридом на ринку. Автомобіль розганяється до 100 км/год за 10,3 секунди і має обмежену електронною системою максимальну швидкість 174 км/год. Середня витрата палива становить 5,8 літрів на 100 км.

Цей крок Renault відповідає попиту на економічні та екологічно чисті автомобілі з можливістю ручного керування, і відображає їхнє прагнення розвивати лінійку Captur відповідно до сучасних технологічних трендів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!