Новий кросовер бренду Peugeot отримає скромний двигун

Час читання: < 1 хв.
0
Новий кросовер бренду Peugeot отримає скромний двигун

Запуск оновленої моделі Peugeot 2008 на 2025 рік стає значимою подією, особливо для Південної Америки, зокрема для Аргентини. За останніми даними, новий Peugeot 2008 2025 для цього регіону буде мати довжину 4300 мм і один з найбільш містких багажників у своєму класі об’ємом 434 літри.

Автомобіль буде оснащений двигуном T200 1.0 турбо від групи Stellantis, який працюватиме з автоматичною коробкою передач CVT з 7 встановленими передачами і 3 режимами водіння (Manual, Sport і Drive). Версія T200 Active CVT буде включати чотири подушки безпеки, цифрову панель приладів та 17-дюймові колісні диски. Також передбачено наявність мультимедійної системи, електронного гальма стоянки та чорної глянсової обробки в залежності від комплектації.

Крім моделі Active, Peugeot 2008 буде доступний у версіях Allure та GT-Line, зовнішній вигляд яких відповідатиме глобальному дизайну, схожому на оновлену європейську версію моделі. Рестайлінг включає нову стильну решітку радіатора, перероблені фари з новим розташуванням світлових елементів, потрійні вертикальні ДХО в бампері, оновлені колісні диски і новий логотип Peugeot.

Реклама

Варто відзначити, що новий Peugeot 2008 буде вироблятися не в Порто-Реал (Ріо-де-Жанейро), а в Аргентині на заводі в Ель-Паломар. Цей завод розпочав роботу завдяки інвестиціям у розмірі 270 мільйонів доларів США, спрямованим на покращення виробничих потужностей.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!