Нове покоління позашляховика BMW було помічено на тестах (фото)

Час читання: < 1 хв.
0
Нове покоління позашляховика BMW було помічено на тестах

BMW готує глибокий редизайн свого популярного кросовера BMW X5, включаючи варіант без викидів, який з’явиться після середини десятиліття. Нещодавно фотошпигуни зробили перші знімки майбутнього BMW iX5 на 2026 рік: два прототипи були помічені на дорозі, що веде до центру випробувань BMW недалеко від головного офісу в Мюнхені. Автомобілі вразили своїми розмірами, які перевищують новий iX3, що також знаходиться в розробці.

Новий BMW iX5 2026 року матиме передню частину з інтегрованими гратами і гострими передніми фарами, що стане ключовою ознакою цього нового покоління електричних кросоверів. Він замінить існуючу модель BMW iX і буде побудований на передовій платформі Neue Klasse. Прототипи також показують цікаві деталі, такі як масивні колеса та червоні гальмівні супорти, які надають автомобілю значний зовнішній вигляд.

Очікується, що BMW представить новий iX5 навесні 2026 року і почне його продаж восени того ж року у різних версіях. Автомобіль буде оснащений двома електричними двигунами та повним приводом xDrive, а також потужною літій-іонною батареєю об’ємом понад 120 кВт/год, що забезпечить мінімальну автономію на рівні 700 кілометрів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.