Новий Nissan Patrol (Y63) можуть представити вже наприкінці літа

Час читання: 2 хв.
0
Новий Nissan Patrol (Y63) можуть представити вже наприкінці літа

Ті, хто чекає на появу Nissan Patrol нового покоління, можна назвати найбільш терплячими людьми на світі. Актуальний позашляховик продається вже протягом 14 років і, здавалося, залишатиметься у нинішній генерації ще довго.

Втім, якщо вірити чуткам з Японії, а також інформації від самого «Нісану», прем’єра свіжого «Патролу» вже не за горами. Більше того, до неї залишилося максимум 2 місяці.

За словами голови американського офісу Nissan Джеремі Папена, заяву якого цитує портал Top Gear, презентація нового покоління Patrol (Y63) відбудеться цього літа, а журналісти впевнені, що машину покажуть до кінця серпня.

Приблизно в цей же час більшість автовиробників у США починають демонструвати свої автомобілі наступного модельного року, тому цей термін відмінно вписується для потенційної презентації новинки.

Розкішний близнюк нового Patrol в особі Infiniti QX80 (на фото вище) дебютував ще навесні. Машину представили у квітні 2024 року. Очікується, що частина функцій цієї моделі перебереться в Nissan, а саме програмне та апаратне забезпечення. Інші подробиці про проект поки що замовчуються.

Що стосується північноамериканської копії Patrol, відомої як Armada, але в новому поколінні вона також виявиться ідентичною глобальній моделі за винятком незначних змін у дизайні бамперів та світлотехніки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!