Dacia представила новий бюджетний кросовер Bigster (фото)

Час читання: < 1 хв.
0
Dacia представила новий бюджетний кросовер Bigster (фото)

Новий бюджетний кросовер Dacia Bigster обіцяє стати вигідним за ціною та практичним транспортним засобом. Автомобіль буде більшим за розмірами за третє покоління Duster і зможе комфортно вмістити до семи пасажирів у своєму просторому салоні.

На YouTube-каналі Digimods Design було показано деталі цієї моделі. Автори проєкту створили своє бачення добре оснащеного кросовера з сучасним дизайном на базі Dacia Duster, втіливши його в сміливі форми та привабливий зовнішній вигляд. Це аматорський проєкт, який не пов’язаний з компаніями Renault чи Dacia. Хоча результат виглядає цікавим, відомо, що майбутній бюджетний кросовер, який з’явиться на ринку, буде значною мірою відтворювати вигляд прототипу, представленого у 2021 році, та буде схожий на збільшений Duster.

Модель Bigster матиме довжину 4,6 метра, що на 30 сантиметрів перевищує розміри Renault Duster. Це зроблено з метою надання додаткового простору для сімох пасажирів. Очікується, що автомобіль отримає ширший кузов для забезпечення більшої просторості салону.

Раніше з’явилася інформація, що базова версія Dacia Bigster буде коштувати приблизно 22 000 євро, що є привабливою ціною, враховуючи її практичність та габарити. Однак ця модель стане найдорожчою в лінійці Dacia до цього часу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!