Нове покоління Mitsubishi Pajero створять з урахуванням оновленого Nissan Patrol

Час читання: < 1 хв.
0

На початку цього року керівний склад Mitsubishi анонсував випуск великого позашляховика з трьома рядами сидінь, однак подробиці про цей проект довгий час залишалися засекреченими. Журналісти припустили, що йдеться про нове покоління Pajero, і тепер ця інформація фактично підтвердилася, причому з деякими несподіваними деталями.

Згідно з даними австралійського порталу CarsGuide, компанія Mitsubishi нещодавно знову запатентувала назву Montero. Ця назва використовувалася для моделі Pajero на деяких ринках, зокрема в США.

Журналісти звернулися за коментарем гендиректору місцевого підрозділу Mitsubishi, але він виявився не готовим підтвердити плани повернення Pajero, хоч і натякнув на це неофіційно:

«Я не можу сказати вам, що це буде за машина і як вона має виглядати, а також яким буде її силовий агрегат. Крім того, я не можу надати вам жодної інформації про те, чи побудують її на сходовій рамі або на монококу. Єдине, що я можу сказати, ми справді працюємо над великим позашляховиком».

Реклама

Водночас, повідомлення з Японії говорять, що новий Pajero спиратиметься на партнерство Mitsubishi з Nissan, який, у свою чергу, зараз готує нове покоління Patrol.

Як повідомляють інсайдерські ЗМІ з «Країни сонця, що сходить», Mitsubishi може запозичити платформу Patrol, але розробити власну трансмісію для Pajero, яка виділятиме його на тлі спорідненого конкурента.  

Прем’єра нового покоління «Паджеро» має відбутися орієнтовно у 2027 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!