Доставки електричного Dodge Charger відклали на три місяці

Час читання: < 1 хв.
0
Доставки електричного Dodge Charger відклали на три місяці

Компанія Dodge повідомила своїх дилерів про відкладення початку доставок електричного спорткара Charger Daytona на 90 днів через виявлені проблеми у силовій електроніці під час випробувань прототипів. Це означає, що “живий” дебют моделі найімовірніше відбудеться не раніше серпня цього року.

Згідно з інформацією з видання Mopar Insiders, Dodge вирішив відкласти і прем’єру електричного купе, і початок прийому замовлень з метою максимально гладкого старту нової моделі без технічних недоліків.

Щодо конкретних деталей несправностей у силовій електроніці, вони не були уточнені. Прототипи Charger Daytona зафіксовані фотошпигунами у скрутних ситуаціях, що може свідчити про непередбачені проблеми, які потребують додаткового вирішення до масового випуску.

Планується, що електричний Charger Daytona буде доступний у двох версіях силових установок з потужністю до 670 к.с. і здатністю розгонятися до 100 км/год за 3,3 секунди. Однак можливо, що з часом буде представлена і більш доступна одномоторна модифікація моделі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!