Нове покоління Mitsubishi Pajero Sport показали на неофіційних зображеннях

Час читання: 2 хв.
0

На початку літа Mitsubishi опублікувала новий стратегічний план компанії на найближчі роки, де фігурували тизери цілого списку її майбутніх моделей. Серед них журналісти виявили великий позашляховик, який, за чутками, може виявитися наступною генерацією Pajero Sport.

Молодий незалежний дизайнер, відомий у Мережі під ніком Malvin WS, взяв тизер цього загадкового автомобіля та зображення нового покоління L200/Triton, а потім намалював на їх основі дизайн майбутнього Pajero Sport.

Як можна побачити на картинках, головною фішкою цієї моделі повинні стати Т-подібні світлодіодні денні ходові вогні. Між ними розташуються чорні 4-кутні грати радіатора, а також бампер з характерними опуклостями.

Щодо боковин, то вони виглядають так, ніби змальовані цілком і повністю з L200/Triton актуального покоління. І це не дивно, з огляду на те, що в основу нового Pajero Sport з 99-відсотковою ймовірністю ляже платформа саме цього пікапа.

Машина повинна зберегти свою рамну конструкцію, але при цьому мати гібридний варіант, який усуне мінуси поточного позашляховика (високий рівень викидів і низька економічність).

Офіційний дебют на новий Pajero Sport чекає орієнтовно в останньому кварталі 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!