Показали новий економічний кросовер Renault Aurora 1 з споживанням 4,3 літра на 100 км

Час читання: < 1 хв.
0
Показали новий економічний кросовер Renault Aurora 1 з споживанням 4,3 літра на 100 км

Опубліковано перший тизер нового доступного кросовера Renault Aurora 1, презентація якого відбудеться 27 червня у місті Пусан (Південна Корея) на колишньому підприємстві Samsung Motors. Відео з автомобілем було опубліковане на YouTube-каналі Renault Korea.

Раніше було оголошено про спільний розвиток цієї моделі з компанією Geely. За новою інформацією, основою Renault Aurora 1 є кросовер Geely Monjaro, відомий в Китаї як Xinguye L. Це сімейний кросовер довжиною 4,77 метра з двома рядами сидінь. За тизерами видно, що Renault Aurora 1 відрізняється від Geely Monjaro освітленням та радіаторною решіткою.

Обидва автомобілі базуються на платформі СМА, яка також використовується у Volvo XC40. Французький кросовер буде випускатися виключно у гібридній версії з 1,5-літровим турбодвигуном та електромотором.

Geely Monjaro має таку ж конфігурацію двигуна, яка забезпечує 245 к.с., розгін до 100 км/год за 7,9 секунди і середнє споживання палива 4,3 літра на 100 км. Крім того, у китайського кросовера є версія з 2,0-літровим турбодвигуном потужністю 238 к.с., але новий Renault Aurora 1, ймовірно, не отримає цей варіант двигуна.

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!