Новий крос-купе BMW показали на реалістичних рендерах

Час читання: 2 хв.
0

Однією з недавніх прем’єр баварського автовиробника став кросовер X3 четвертого покоління. Цей автомобіль помітно відрізняється від попередника, отримавши більш сучасний дизайн і покращене оснащення.

Очікувалося, що за X3 послідує новий X4 з купеподібним кузовом. Однак, за неофіційною інформацією, BMW відмовиться від нового покоління X4 і замість цього запланує випустити електричний варіант під назвою iX4.

Нещодавно дизайн-студія “Sugar Design” опублікувала концептуальні рендери нового X4, якщо BMW вирішить зберегти цю модель і оновити її на зразок оновленого X3. На зображеннях X4 нового покоління видно сучасний дизайн, який взаємодіє з X3, випущеним недавно. Автомобіль отримав аналогічний передній кінець з характерними радіаторними решітками, бумерангоподібними світлодіодними денними ходами і вбудованими в кузов дверними ручками.

Ці рендери відображають можливий вигляд нового X4, який, за словами дизайнерів, міг би виглядати так, якщо компанія вирішить продовжити його виробництво в оновленому форматі.

При цьому корми у «Ікс 4» за традицією виявилася трохи іншою, отримавши більш похилу лінію даху, що відповідає образу сучасних купеподібних кросоверів.

Технічно машині потрібно було повторювати новий X3, який отримав під капот 2-літрову бензинову “наддувну” четвірку на 190 кінських сил, дизельну силову установку аналогічного обсягу на 197 “сил”, і “топовий” 3-літровий турбомотор на 381 к.с. , Доповнені доважкою у вигляді 48-вольтового стартер-генератора. Зв’язку всім становив би 8-діапазонний «автомат».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!