Авто

Представлено розкішний Maybach S 580 Night Edition для Японії

Share

Японські водії та любителі розкоші отримали нову можливість виділитися з лімітованою серією Mercedes-Maybach S 580 Night Edition . Усього буде випущено лише 30 екземплярів цієї моделі, з початковою ціною від 44 мільйонів єн.

Кожен автомобіль із цієї серії виконаний у двоколірній гамі: Onyx Black та Mojave Silver. Відмінні риси Night Edition включають темно-рожеві золоті акценти на радіаторних гратах, повітрозабірниках, ручках дверей і на бічних порогах. Ці акценти продовжуються і на задній частині автомобіля, включаючи вихлопні труби та обробку заднього бампера.

Особливу увагу приділено і колесам: 20-дюймові алюмінієві диски з сімома основними спицями прикрашені десятками маленьких емблем Maybach . Зазвичай такі колеса можуть виглядати помітно, але на S 580 Night Edition вони гармонійно вписуються в загальний дизайн.

Інтер’єр Maybach S 580 Night Edition виконаний з використанням білої шкіряної оббивки на сидіннях, дверних панелях, центральній консолі та тунелі трансмісії. Під консоллю інформаційно-розважальної системи розташований унікальний елемент з емблемами Maybach на тлі чорного лаку рояльного. Навіть ключ автомобіля прикрашений темно-рожевими золотими елементами.

Під капотом у Maybach S 580 Night Edition знаходиться той же 4,0-літровий двигун V8 із подвійним турбонаддувом та системою м’якого гібрида на 48 вольт, що й у стандартній моделі. Двигун розвиває потужність 496 кінських сил і передає її на всі чотири колеса.

Якщо кількість бажаючих купити автомобіль перевищить 30, Mercedes проведе лотерею для визначення щасливих власників. Перші постачання автомобілів заплановано на наступний місяць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Maybach

Останні записи

Названо найякісніші автомобілі: вони майже не ламаються

Міжнародна організація JDPower, яка є однією з найавторитетніших серед аналітичних агентств, нещодавно опублікувала результати свого…

29.06.2024

У гаражі знайшли половину суперкара Ferrari

У центрі Лос-Анджелеса в одному з підземних гаражів знайшли унікальний об'єкт - половину кабріолета Ferrari…

29.06.2024

З 1 липня ціни на бензин та дизель в українських мережах АЗС залишаться незмінними

З 1 липня 2024 року в Україні не відбудеться підвищення акцизів на паливо, як було…

29.06.2024

Нове покоління Mitsubishi Pajero створять з урахуванням оновленого Nissan Patrol

На початку цього року керівний склад Mitsubishi анонсував випуск великого позашляховика з трьома рядами сидінь,…

29.06.2024

Volkswagen додав нову базову версію до асортименту фургонів ID.Buzz

З червня Volkswagen ID. Buzz оснащується новим двигуном потужністю 286 к.с. замість попереднього на 204…

29.06.2024

Mercedes-Benz відмовляється від електрифікації та збільшує інвестиції в ДВЗ

Mercedes-Benz оголосив про значне збільшення інвестицій у технології двигунів внутрішнього згоряння, плануючи витратити понад 14…

29.06.2024