Представлено розкішний Maybach S 580 Night Edition для Японії

Час читання: 2 хв.
0

Японські водії та любителі розкоші отримали нову можливість виділитися з лімітованою серією Mercedes-Maybach S 580 Night Edition . Усього буде випущено лише 30 екземплярів цієї моделі, з початковою ціною від 44 мільйонів єн.

Кожен автомобіль із цієї серії виконаний у двоколірній гамі: Onyx Black та Mojave Silver. Відмінні риси Night Edition включають темно-рожеві золоті акценти на радіаторних гратах, повітрозабірниках, ручках дверей і на бічних порогах. Ці акценти продовжуються і на задній частині автомобіля, включаючи вихлопні труби та обробку заднього бампера.

Особливу увагу приділено і колесам: 20-дюймові алюмінієві диски з сімома основними спицями прикрашені десятками маленьких емблем Maybach . Зазвичай такі колеса можуть виглядати помітно, але на S 580 Night Edition вони гармонійно вписуються в загальний дизайн.

Інтер’єр Maybach S 580 Night Edition виконаний з використанням білої шкіряної оббивки на сидіннях, дверних панелях, центральній консолі та тунелі трансмісії. Під консоллю інформаційно-розважальної системи розташований унікальний елемент з емблемами Maybach на тлі чорного лаку рояльного. Навіть ключ автомобіля прикрашений темно-рожевими золотими елементами.

Під капотом у Maybach S 580 Night Edition знаходиться той же 4,0-літровий двигун V8 із подвійним турбонаддувом та системою м’якого гібрида на 48 вольт, що й у стандартній моделі. Двигун розвиває потужність 496 кінських сил і передає її на всі чотири колеса.

Якщо кількість бажаючих купити автомобіль перевищить 30, Mercedes проведе лотерею для визначення щасливих власників. Перші постачання автомобілів заплановано на наступний місяць.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!