Дизайнери представили Nissan Murano 2025 року (фото)

Час читання: < 1 хв.
0
Дизайнери представили Nissan Murano 2025 року (фото)
Наприкінці цього року на ринок вийде четверте покоління кросовера Nissan Murano. Новинка неодноразово потрапляла в об’єктиви фотошпигунів, а тепер її взагалі показали на реалістичних рендерах. Їх опублікувало видання Carscoops.

Згідно із зображеннями, новий кросовер буде виконаний у стилістиці, подібній до Ariya. Murano зберіг свій знайомий силует, але передня частина виглядає дещо інакше завдяки дворівневим фарам та новій решітці радіатора. Боковини стали менш рельєфними, а колісні диски виглядають більш ефектно. На кормі автомобіля з’являться нові ліхтарі, виконані у формі єдиного блоку.

Інтер’єр автомобіля буде оформлений у сучасному стилі марки. Він отримає нову цифрову панель приладів і мультимедійну систему з широкоформатним екраном, з мінімальною кількістю фізичних кнопок. Також у оснащенні будуть проекційний дисплей, камери кругового огляду, система клімат-контролю, круїз-контроль і широкий набір систем допомоги водію та безпеки.

Майбутній Murano наводитиме у рух не 3,5-літровий двигун V6 на 260 к.с., а 2,0-літровий чотирициліндровий турбомотор від Infiniti QX55. Крім того, за даними інсайдерів, компанія відмовиться від безступеневої трансмісії (CVT) на користь традиційної дев’ятиступінчастої «автомата». Murano 2025 дебютує наприкінці цього року і конкуруватиме з Hyundai Santa Fe, Kia Sorento, Jeep Grand Cherokee та Honda Pilot.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!