Nissan готується до рестайлінгу старого Qashqai (фото)

Час читання: 2 хв.
0
Nissan готується до рестайлінгу старого Qashqai (фото)

У відкритій базі Мінпромторгу КНР з’явилися знімки паркетника з приставкою Glory, що є модернізованим Qashqai другого покоління. Цю модель продовжують випускати на потужностях Dongfeng-Nissan, оскільки попит залишається стабільним, і замість відставки було проведено черговий рестайлінг. Цей кросовер добре знайомий українцям, оскільки у нас Qashqai збирали до 2022 року.

Основний акцент зроблено на дизайні: Nissan Qashqai отримає оновлений зовнішній вигляд в стилі китайських Sentra і Pathfinder. Нові риси включають “потаємні” грати радіатора, фари у формі блискавок та бампери з невеликими повітрозабірниками, що нагадують сучасні європейські кросовери.

З корми доробок менше: ліхтарі тепер затемнені з іншим малюнком, змінилася накладка внизу бампера, але штамповані деталі колишні. Збоку новинку найпростіше дізнатися оригінальними дисками з спрямованим малюнком. Завдяки новому обвазі довжина збільшиться на шість міліметрів (до 4407 мм). Техніку доопрацювання не торкнуться: очікується зв’язування «атмосферника» 2.0 та варіатора на передньому приводі.

Зараз Nissan Qashqai Classic коштує в Китаї з урахуванням дилерських знижок від 98 тисяч юанів (13,5 тисяч доларів). Кросовер третього покоління дорожчий (від 125 тисяч юанів або 17 тисяч доларів), причому він доступний лише з турбомотором 1.3.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!