Genesis готує новий заряджений седан G70 Magma

Час читання: 2 хв.
0
Genesis готує новий заряджений седан G70 Magma

У травні компанія Genesis Motor Europe анонсувала три захоплюючі дебюти на Фестивалі швидкості в Гудвуді, який відбудеться в липні цього року. Сьогодні європейські та світові акаунти Genesis у соціальних мережах поділилися зображенням і повідомили, що в Європі скоро з’явиться “щось швидке”.

Очікується, що концепт Genesis вперше буде представлений на знаменитому підйомі в Гудвуді. Також буде показано автомобіль, який вперше з’явиться у Великій Британії. Третій дебют стане першим європейським показом на фестивалі. Але які саме моделі це будуть?

Джонні Міллер, директор бренду Genesis Motor UK, заявив: «Ми раді продовжити наше офіційне партнерство з Фестивалем швидкості в Гудвуді. Цього року Genesis представить на Фестивалі швидкості ще більшу присутність, щоб ще більше зблизитися з нашими клієнтами. 2024 стане насиченим для бренду, і для відвідувачів Гудвуда ми підготували безліч сюрпризів».

У квітні на Нью-Йоркському автосалоні Genesis вперше представила свою програму Magma , яка знаменує розширення бренду в область високопродуктивних автомобілів. Корейський бренд планує розробити високопродуктивну модель Magma для кожного автомобіля з існуючої лінійки, максимально покращуючи їхній зовнішній вигляд та продуктивність. Вперше представлений на Нью-Йоркському автосалоні концепт GV60 Magma стане однією з моделей програми Magma , яка буде запущена у виробництво.

Нещодавно на дорогах біля Нюрбургрингу було помічено перший тестовий зразок GV60  Magma , знімки якого опублікували SH Proshots. Цей крок наближає Genesis до запуску автомобіля, який обіцяє поєднувати у собі продуктивність та розкіш.

Після того, як ми побачили, що GV70 отримав елементи програми Magma , такі як ковані колеса та активний спойлер, Genesis поділилася новими зображеннями, змушуючи нас задуматися про наступний крок, який торкнеться культового спортивного седана G70. Очікується, що G70 також отримає доопрацювання за програмою Magma, що зробить його ще привабливішим для любителів високих швидкостей та преміального комфорту. Про це 13 червня розповів портал thekoreancarblog.com

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!