BMW M5 нового покоління отримає радіатори що світяться

Час читання: < 1 хв.
0
BMW M5 нового покоління отримає радіатори що світяться

«Ніздрі» нового BMW М5, що світяться, показали на свіжому тизері. Баварці опублікували ще один тизер «зарядженої» п’ятірки та підтвердили, що одна з найочікуваніших прем’єр року відбудеться вже зовсім скоро. Першим світло побачить седан, а за ним – третій в історії універсал M5 Touring. Випробування обох моделей вже завершено, і BMW залишається підігрівати публічний інтерес тизерами.

Новому BMW M5 дістанеться решітка радіатора з підсвічуванням, як у XM, але скромнішого розміру. Висновки про вигляд новинки також можна зробити за більш ранніми тизерами та шпигунськими знімками прототипів, які почали виїжджати на дороги ще на початку 2022 року.

М5 отримає більш агресивні бампери з незграбними повітрозабірниками, спортивні бічні спідниці, вихлопну систему з чотирма патрубками та нові легкі колісні диски. За даними CarBuzz , споряджена маса складе значні 2429 кілограмів – приблизно на півтонни більше, ніж у попередника.

Раніше в BMW підтвердили, що M5 запропонують з гібридною установкою, що підключається. Завдяки витоку стало відомо, що до її складу увійдуть 4,4-літровий V8 з подвійним турбонаддувом та електромотор, інтегрований у восьмидіапазонний автомат. Загальна віддача дійде до 748 кінських сил і 1000 Нм моменту, що крутить.

Місткість літій-іонної батареї не розкрита, але відомо, що емка зможе проїжджати на електротязі до 70 кілометрів.

Очікується, що седан M5 дебютує вже у червні, а універсал Touring – до кінця року. Останній вперше пропонуватиметься у США.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!