Понад тисячу Kia Sportage виявилися некерованими

Час читання: < 1 хв.
0
Понад тисячу Kia Sportage виявилися некерованими

Kia America ініціювала відгук невеликої кількості кросоверів Kia Sportage 2024 через неполадки з електропідсилювачем керма. Основна проблема полягає у забрудненні флюсу на друкованій платі керуючого блоку рульового підсилювача, що може призвести до короткого замикання та раптової втрати підсилювача керма, збільшуючи ризик аварії на високих швидкостя.

Потенційно небезпечні автомобілі, кількість яких досягає приблизно 1075, були вироблені між 30 квітня і 23 травня 2024 на заводі Kia в Джорджії. Керуючий блок виробляється компанією HL Mando America, розташованої в Алабамі. Проблема стала відома у травні 2024 року після того, як дилер повідомив про випадок втрати підсилювача керма в одному з нових автомобілів Sportage.

Після збору та огляду керуючих блоків Kia підтвердила наявність забруднень на виробничій лінії свого постачальника. Хоча було зафіксовано два випадки втрати кермового підсилювача, повідомлень про події чи отримані травми не надходило.

Як вирішення проблеми пропонується заміна блоку керування кермовим підсилювачем на новий, справний. Kia вже проінформувала своїх дилерів про необхідність відкликання, а власники порушених автомобілів отримають офіційні повідомлення до 6 серпня 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.