Названо найякісніші китайські автомобілі, що працюють на електроенергії (NEV)

Час читання: < 1 хв.
0
Названо найякісніші китайські автомобілі, що працюють на електроенергії (NEV)

Американське аналітичне видання «JDPower» має свої офіси в більшості великих країн, однією з яких є Китай.

Напередодні місцевий підрозділ цієї міжнародної компанії «викотив» свіжий рейтинг найякісніших машин NEV, а якщо бути точнішим за автомобілі, що працюють на нових джерелах енергії. До цієї категорії, нагадаємо, включають як електромобілі, так і гібриди.

Дослідження має довгу назву «China New Energy Vehicle Initial Quality Study SM (NEV-IQS)» та враховує кількість проблем, з якими стикаються власники електрокарів та гібридів за перші місяці з моменту покупки своїх машин (до півроку).

Для кожної з моделей підраховується середня кількість недоліків, дефектів та поломок. Чим менший виявляється цей показник на кожні сто випущених машин, тим більш високе місце вона посідає у підсумковому рейтингу якості.

У 2024 році найякіснішим маленьким електрокаром у Китаї був названий сітікар Geely Panda Mini з 202 проблемами на кожні 100 зібраних авто.

У класі компактних електрокарів переміг Geometry A Pro (180/100), а в сегменті компактних електричних SUV: Aion V Plus та BYD Yan Plus зі 196 дефектами на кожні 100 автомобілів відповідно.

Кращими за якістю в сегменті середньорозмірних електрокарів стали Nio ET5/ET5T (185/100), тоді як у класі великих електромобілів був першим Zeekr 001 (171 проблема з якістю на кожні 100 машин).

Замкнули рейтинг найякісніших автомобілів NEV в Китаї в 2024 році NIO ES8 (177/100), що виявився безвідмовним електромобілем преміум-класу, а також дві кращі гібридні моделі (сегмент легковиків і SUV): BYD Seal PHEV (191 дефект на 100) та WEY Lanshan DHT PHEV з результатом у 185 проблем з якістю на кожну сотню автомобілів відповідно. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!