Нову модель Toyota Camry випадково сфотографували в Японії

Час читання: 2 хв.
0

Незважаючи на те, що Toyota зняла з виробництва в Японії седани Camry через низький попит, такі автомобілі продовжують сходити з конвеєра заводів компанії в «Країні сонця, що сходить». Більше того, нещодавно там почали випускати свіжу версію цієї моделі, яку вдалося «застукати» під час транспортування автовозом неподалік Токіо.

Знімки, поширені очевидцями, демонструють білу машину, єдиною відмінністю якої від інших Camry актуального покоління є наклейка на задньому склі.

Реклама

Автори фотографій стверджують, що на ній нанесено напис Gulf Edition, а також вказано одну з найвищих категорій енергоефективності: A+, що передбачає викиди CO2 в атмосферу до 50 г/кг.

При цьому стверджується, що на кузові машини не було шильдика HEV, а це може свідчити, що машина оснащена звичайним двигуном внутрішнього згоряння.

Нагадаємо, дев’яту за рахунком генерацію Toyota Camry було представлено восени минулого року. Її відмінністю в порівнянні з попереднім поколінням став не тільки інший дизайн, але і відсутність класичних ДВС, місце яких зайняли гібриди.

Не виключено, що нова версія Camry Gulf Edition буде призначена для країн Перської затоки. Який двигун встановлений у неї під капотом стане відомо вже зовсім скоро, коли такі машини дістануться Близького Сходу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!