Авто

Названо автомобілі які не люблять автомеханіки

Share

Купуючи машину, обов’язково потрібно поцікавитися в інтернеті, як часто доведеться її ремонтувати і скільки буде коштувати така процедура. У ці моменти багато автомобілів, які спочатку вважалися привабливими, тут же відсіваються.

Експерти склали ТОП-8 машин, які потрібно обходити стороною, якщо на чолі стоїть мінімізація витрат. Всі вони є справжнім кошмаром автомеханіків, адже саме їх бачать у своїх сервісах найчастіше.

Land Rover Range Rover

Британський позашляховик створений для пригод на бездоріжжі. Ось тільки часто такі поїздки ведуть до проблем із його технічною частиною. Найслабшими ланками у ній вважаються двигун, система підвіски, а також компоненти, пов’язані з електрикою.

Ауді А4

Седан, який виділяється своєю місткістю та ергономічністю всередині, але далеко не найміцніший автомобіль на землі. A4 має проблеми з двигуном, зокрема високу витрату масла. При недогляді ця «болячка» здатна «вбити» двигун інгольштадтської 4-дверки і вимагати дорогого ремонту.

BMW 3-ї серії

Ще один «німець», який увібрав у себе різноманітність технічних несправностей. Вони починаються з незначних неприємностей, на зразок швидкої розрядки акумулятора і можуть закінчуватися збоями мультимедійної системи iDrive, просунутість якої призводить до її недешевого оновлення або навіть ремонту.

Porsche Cayenne

Спортивний кросовер, про який мріє багато хто. Однак він має певні проблеми, пов’язані з автоматичною трансмісією. Коли таким коробкам приходить кінець, вони починають грубо перемикатися і допускати пробуксування. Причому часом страждають навіть «роздавання», вихід з ладу яких загрожує проблемами з керованістю.

Jeep Grand Cherokee

Американський позашляховик, власники якого постійно скаржаться на його двигуни (особливо версії з V6 та V8). Такі машини схильні до проблем з грубою роботою на холостому ходу, а також схильні до перегріву і витоків і аварійним вимкненням моторів.

Volkswagen Touareg

Розкішний та високопродуктивний кросовер із власним набором «болячок». Передові технології, реалізовані в цій моделі VW, нерідко призводять до відмов її двигуна та трансмісії, а також до збоїв у роботі електричних систем, проблем з підвіскою та кермовим керуванням.

Fiat 500

Автомобіль, який за визнанням багатьох його власників (найчастіше колишніх), постійно ламається. Крім того, проблеми із «п’ятисотими» вирішуються недешево, адже знайти на них запчастини в Росії буває непросто.

Mini Cooper

Хетчбек, відомий своїм неповторним дизайном, є одним із частих відвідувачів автосервісів через електричні та механічні несправності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Peugeot випускатиме автомобілі у футуристичному стилі

Peugeot не планує відроджувати свої історичні моделі для нової епохи електромобілів, як це роблять Renault,…

21.10.2024

Отримання водійського посвідчення в Україні стане складнішим

В Україні планують ускладнити процедуру складання іспитів на водійські права як частину боротьби з корупцією.…

21.10.2024

Ford Mustang Mach-E отримав порцію оновлень

Компанія Ford покращила електричний кросовер Mustang Mach-E. Йому встановили тепловий насос, переглянули компонування салону, у…

21.10.2024

Українцям назвали 5 мінусів всесезонних покришок для зими

Деякі водії вважають за краще встановлювати на машину всесезонні покришки, не припускаючи про їхню серйозну…

21.10.2024

У поліції розповіли, чому водіям не можна зупинятися будь-де, незважаючи на включену «аварійку»

Багато автомобілістів помилково вважають, що включена аварійна сигналізація дає їм право зупинитися будь-де без ризику…

21.10.2024

Новий BMW M3 може отримати повний привід та автоматичну коробку передач

Френк ван Міл, голова BMW M, нещодавно підтвердив, що наступна версія M3 буде оснащена рядним…

21.10.2024