Компанія Volvo зніме з продажу свій культовий седан

Час читання: < 1 хв.
0
Компанія Volvo зніме з продажу свій культовий седан

Volvo S60 став останньою жертвою зростаючого впливу кросоверів та позашляховиків, що призвело до його припинення виробництва в Іспанії. Такі зміни на автомобільному ринку ставлять під загрозу седани, і Volvo S60 приєднався до списку європейських моделей, що пішли в небуття, таких як Ford Mondeo, Mazda 6, Opel Insignia і Renault Talisman.

Однак у Європі залишається вибір для шанувальників седанів, включаючи Alfa Romeo Giulia, BMW 3 Series, Mercedes-Benz C-Class, Peugeot 508, Skoda Superb і базову версію Volkswagen Passat . Найближчим часом очікується поява Audi A5 , яка замінює Audi A4, а також Toyota Camry 2025 року.

Реклама

Volvo S60 вирізнявся своїм дизайном та високоякісним інтер’єром, забезпечуючи комфорт та безпеку на високому рівні. Модель показала чудові результати у краш-тестах Euro NCAP, отримавши максимальні п’ять зірок та оснащувалась різноманітними системами допомоги водієві. На відміну від універсала Volvo V60 , седан не пропонував дизельні двигуни, що могло вплинути на його популярність та продажі в регіоні, де дизельні двигуни все ще потрібні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!