Новий електричний Volkswagen Transporter розсекретили на відео

Час читання: < 1 хв.
0
Новий електричний Volkswagen Transporter розсекретили на відео
Новий електричний Volkswagen Transporter розсекретили на відео

Новий електричний Volkswagen Transporter зробили подібним до ID. Buzz. Volkswagen поділився відео та подробицями про Transporter нового покоління: розсекречений інтер’єр, перераховані мотори та оприлюднена стартова ціна, а ось екстер’єр показали лише на затемненому тизері. Проте вже зрозуміло, що зовні модель буде схожа на електричний мінівен ID. Buzz – у них подібне оформлення передньої оптики. На офіційному сайті Volkswagen запустили конфігуратор: початкова вартість фургона складає 43 800 євро, а мікроавтобуса – 48 400 євро.

Відомо, що зі зміною покоління Transporter збільшився у габаритах, що дозволить перевозити до 5,8 кубічних метрів вантажу у звичайному варіанті, а у версії з довгою колісною базою та високим дахом – до дев’яти кубометрів. Максимальна вантажопідйомність становить 1,33 тонни, а маса причепа, що буксирується, — 2,8 тонни.

У салоні – 12,3-дюймова цифрова панель приладів та екран медіасистеми діагоналлю 13 дюймів. Обновився мультикермо (на ньому розмістили кнопки для зручності управління в рукавичках), а у відсік для смартфона пропонується опціонально обладнати бездротовою зарядкою. Оздоблення сидінь – тканина або два варіанти шкірозамінника.

У галузі техніки Transporter уніфікований з Ford Transit: в гаму двигунів увійшли дизельні мотори з віддачею до 170 сил, 233-сильний гібрид, що підключається, і повністю електричні силові установки, найпотужніша з яких розвиває 286 сил. У пару пропонуються шестиступінчаста механічна коробка або восьмидіапазонний автомат.

Повноцінний дебют Volkswagen Transporter нового покоління відбудеться на Міжнародному автосалоні в Німеччині, а старт продажів у Європі намічений на перший квартал 2025 року. Прийом замовлень вже відкрито.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!