Авто

Популярний позашляховик Toyota провалився в рейтингу найкращих середньорозмірних SUV, посівши останнє місце

Share

Усі звикли, що автомобілі Toyota знаходяться у першій десятці будь-якого рейтингу найкращих машин на планеті. Втім, насправді так відбувається далеко не завжди.

Іноді буває, що навіть популярні і зарекомендували себе як чудові моделі цієї японської марки виявляються не просто серед аутсайдерів, а навіть займають останні місця у всіляких ТОП-ах. Саме це сталося в недавньому рейтингу, розкритому авторитетним порталом US News and World Report, який склав список з 23-х кращих середньорозмірних кросоверів і позашляховиків на 2024-2025 рік.

Незважаючи на те, що автомобіль 4Runner року вважається одним з найпопулярніших у гамі компанії Toyota, він посів у цьому списку останнє, 23 місце з 23-х. Машина отримала мінімальну оцінку в 6,9 бала з 10 можливих, поступившись 22 конкурентам.

При цьому найкращі моделі в цьому ТОП-і заробили по 8,7 бала з 10 (Kia Telluride, Hyundai Palisade). Крім них до десятки увійшли такі моделі як: Hyundai Santa Fe (8,6 бала), Chevrolet Traverse (8,4 бала), Mazda CX-90 (8,4 бала), Mazda CX-9 (8,3 бала), Buick Enclave (8,2 бали), Jeep Grand Cherokee L (8,2 бали), Kia Sorento (8,2 бали) та Volkswagen Atlas (8,1 бали).

Причина, через яку Toyota 4Runner виявився настільки гіршою за всі ці автомобілі, виявилася пов’язаною з тим, що при виставленні оцінок автори рейтингу враховували огляди шанованих критиків у газетах, журналах та інтернеті.

Крім того, вони оцінювали комфорт тієї чи іншої моделі, її економічність, якість салону, електроніки, продуктивність, функції безпеки та багато іншого.

На підсумкову оцінку Toyota 4Runner вплинув той факт, що позашляховик застарів і продається в майже незмінному вигляді вже 14 років. Машина має несучасний інтер’єр, має слабку економію палива, неважливу керованість і недосконалу трансмісію.

Втім, навіть незважаючи на це позашляховик «Тойоти» продовжує залучати покупців своїм неймовірним рівнем надійності, а також низькою ціною володіння та значним обсягом вантажного простору, які перевершують більшість автомобілів у класі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Toyota

Останні записи

Німеччина запроваджує нові субсидії на електромобілі

Коаліційний уряд Німеччини затвердив план податкових пільг для стимулювання використання електромобілів після того, як минулого…

04.09.2024

Півмільйона і більше: названі найресурсніші двигуни Hyundai та Kia

Півмільйона кілометрів — це величезна відстань. На таку дистанцію можна обігнути Землю по екватору майже…

04.09.2024

Які документи можна не показувати на блокпосту

З початку повномасштабного вторгнення Росії блокпости стали звичним явищем для українських водіїв. Поліція та військові…

04.09.2024

Розкрито несподівані деталі нового покоління Toyota Harrier

У 2020 році популярний кросовер Toyota Harrier перейшов у нове покоління, отримавши нову платформу, оновлений…

04.09.2024

Volvo EX90 представляє початок нової ери в електричних кросоверах

Volvo вступає в нову еру, офіційно презентуючи свій флагманський електричний кросовер EX90. Цей запуск є…

04.09.2024

Toyota піддалася критиці через низькі результати краш-тестів

Кросовер Toyota Raize, який вже багато років є частиною модельного ряду компанії і представляє альтернативу…

04.09.2024