Показали новий 7-місний кросовер Volkswagen: перше зображення

Час читання: < 1 хв.
0

Кросовер Tayron входить у гамму VW на китайському ринку з 2018 року, випускаючись на спільному заводі FAW-Volkswagen. Минулого року стало відомо, що німці хочуть зробити цю 7-місцеву модель глобальною, яка замінить у лінійці автовиробника довгобазну версію «паркетника» Tiguan (з приставкою «L» або «Allspace» залежно від ринку збуту).

Напередодні іспанський портал «Motor.es» вирішив пофантазувати про дизайн цієї моделі, опублікувавши її перше рендерне зображення. В основі візуалізації лягли шпигунські фотографії Tayron, зроблені на дорогах Європи.

Судячи з картинки, що вийшла, глобальному VW Tayron належить зовні помітно відрізнятися від свого китайського аналога.

Машина отримає власну передню частину кузова з зовсім іншим оформленням, де оптика виявиться набагато вужчою, ніж на «піднебесному» позашляховику, а решітка радіатора буде відсутня як така. Замість неї машині дістанеться об’ємний повітрозабірник у нижній частині бампера.

Інші кузовні деталі також отримають власний вигляд, а характерний для китайського Tayron обважування з незабарвленого пластику і зовсім кане в Лету.

Як платформа для машини обіцяють задіяти архітектуру MQB-A2 і продавати глобальний «Таурон» хочуть лише у 7-місцевому виконанні. Випуск автомобіля налагодять на підприємстві VW у Німеччині, звідки кросовер поставлятимуть до інших країн.

Серійне виробництво нового місткого кросовера Volkswagen стартує протягом 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!