BMW M5 нового покоління вийшов на фінальні випробування

Час читання: < 1 хв.
0

Нещодавно BMW M5 потрапив до об’єктивів фотографів із мінімальним камуфляжем. У ході тестів на Нюрбургрингу інженери BMW перевіряли всі покращення, внесені в шасі та потужну гібридну установку. Завершивши зимові випробування, команда тепер зосередилася на фінальних випробуваннях перед випуском моделі.

Новий M5 виглядає справді агресивно. Широкі колісні арки та масивні шини з різною шириною на передній та задній осях (20 дюймів спереду та 21 ззаду) підкреслюють його спортивний характер. За колесами ховаються карбон-керамічні гальма із золотими супортами, що свідчить про високі технології та преміальну якість.

Інтер’єр BMW M5 також не залишає байдужим: через бічне вікно можна побачити велику злегка вигнуту панель приладів, що домінує на панелі приладів. Хоча BMW поки не розкриває точну дату презентації, очікується, що новий M5 буде представлений до липня і надійде у продаж на початку 2025 року.

Модель обіцяє вражаючу потужність 720 к.с., повний привід M xDrive , 8-ступінчасту автоматичну коробку передач і до 100 км автономного пробігу на електротязі. Цей автомобіль зможе здивувати не лише потужністю, а й можливістю пересування у зонах із низьким рівнем викидів. Очікувана ціна становить близько 150 тисяч єврo.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!